GY.I.K.

 • Mire jogosít fel az Állóhely jegy?
  Az állóhely jegy lehetővé teszi a pálya területére való belépést, de a tribünök használatát nem. Az állóhelyek a pálya körüli füves területen találhatók. A látogatók oda állhatnak, ülhetnek, ahova szeretnének, de sajnos a rálátásuk a pályára illetve a kivetítőre korlátozottabb. A pálya területére összecsukható széket nem szabad bevinni. Az állóhely jegyek nem nyújtanak védelmet rossz időjárás esetén.
 • Mi látható a tribünökről?
  Bővebb információért kérjük, tekintse meg a térképet, ahol az összes tribün elhelyezkedését megtalálja a Hungaroring területén.
 • A tribün jegyek tartalmaznak vendéglátást?
  Nem. Kérjük, bővebb információért és ajánlatokért tekintse meg Paddock Club aloldalunkat.
 • Mely napokat tartalmazza a Hétvégi jegy?
  A hétvégi jegy a verseny mindhárom napján feljogosítja Önt a pályára való belépésre, pénteken, szombaton illetve vasárnap. Ezen felül minden érvényes hétvégi jeggyel részt vehet csütörtökön a bokszutca látogatáson előre meghatározott időben (16.00-19.00).
 • Minden jegy feljogosít a bokszutca látogatásra?
  Jegyek között is vannak differenciák. Minden érvényes hétvégi jeggyel Ön részt vehet csütörtökön a bokszutca látogatáson előre meghatározott időben (16.00-19.00). A verseny ideje alatt azonban csak a Paddock Club vendégei látogathatják a bokszokat.
 • Van speciális jegy a kerekes székes látogatók részére?
  A Hungaroring területén a Gold 5 Tribün kerekesszékkel érkezőknek könnyen megközelíthető ill. a tirbün mögött parkolási lehetőség is könnyíti a mozgáskorlátozottak kényelmét.
 • Van kedvezmény a gyermekek részére?
  Minden gyermeknek kell jegy 0 éves kortól, de kisgyermekeknek nem javasoljuk a pályára való belépést az erős hanghatások végett. A gyermekjegy 14 éves korig érvényes (14. születésnap előtt).
 • A tribünjegyek mellett vannak-e olyan jegyek, melyek vendéglátást illetve egyéb speciális szolgáltatást tartalmaznak?
  Igen. Kérjük, bővebb információért tekintse meg Paddock Club ismertetőnket.
 • A jegyrendelést lehet törölni?
  Sajnos a már megrendelt, kifizetett jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni, semmilyen esetben.
 • Ha egy jegynél többet rendelek, egymás mellé szólhatnak a jegyek?
  Természetesen, ha egyszerre rendeli a jegyeket, biztosítani tudjuk, hogy egymás mellé szóljanak a jegyek, de amennyiben utólag rendel jegyeket, már nem garantáljuk, hogy tudunk egymás mellé jegyet biztosítani. Ezért javasoljuk, amennyiben felmerül a jegyrendelés igénye, egyszerre rendelje meg jegyeit, ezáltal biztosítani tudjuk, hogy egymás mellé szóljanak a jegyek.
 • Tudok rendelni csoport részére jegyeket és van rá lehetőség, hogy egy kupacba szóljanak ?
  Igen, természetesen, de kérjük, egyszerre rendelje meg a jegyeket, mivel ha ezt részletekben teszi meg, nem biztos, hogy biztosítani tudjuk a helyeket egy kupacban.
 • Az ülőhelyek számozottak? Tudok foglalni meghatározott helyre jegyet?
  Igen, számozottak az ülőhelyek. Bár előre és meghatározott helyre nem lehet jegyeket foglalni, kérjük jelezze speciális igényét (pl.: tavaly egy bizonyos szektorban ült és idén is szeretne ott ülni) és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy teljesítsük kérését.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Készpénzzel illetve átutalással tud fizetni. Készpénzes vásárlás esetén jegyeket a New and Hit kft. irodájában ( 1114, Budapest, Bukarest u. 8-10. szám alatt) vásárolhatja meg. Kérjük, keresse a 2. lépcsőházat és a 14-es kapucsengőt. Kérjük, mielőtt átvenné a jegyeket, előtte jelezze felénk az átvételi időpontot. Ebben az esetben nem szükséges előre lefoglalni a jegyeket. Szeretnénk tájékoztatni, hogy bankkártyás fizetést illetve üdülési csekket nem áll módunkban elfogadni. Megértését előre is köszönjük.
 • Hogy működik az átutalásos fizetés?
  Jegyrendeléskor, kérjük, válassza az átutalásos opciót. Amennyiben a rendelése sikeresen beérkezik rendszerünkbe, Ön kapni fog egy számlát PDF formátumban. Kérjük, hogy a számlán feltüntetett teljes összeget Euroban legyen kedves átutalni. Minden banki költség a megrendelőt terheli. Általában 10 nap fizetési határidőt tüntetünk fel a kiállított számlán. Amint beérkezik hozzánk az összeg, felvesszük Önnel a kapcsolatot, a jegyek átvétele, kiszállítása miatt.
 • Tudok fizetni bankkártyával?
  Sajnos nem áll módunkban elfogadni bankkártyás fizetést. Megértését előre is köszönjük.
 • Nagyobb jegyrendelés esetén tudnak ajánlani valamiféle kedvezményt?
  A jegyek hivatalos árából sajnos nem áll módunkban kedvezményt adni.
 • Tudnak ajánlani kedvezményt utazási irodák illetve együttműködő partnerek részére?
  Igen. További információért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal vagy olvassa el Utazási irodáknak szóló aloldalunkat.
 • Van rá lehetőség, hogy kiszállítsák a jegyeket?
  Igen, mind külföldre, mind belföldre lehet kiszállítást rendelni. Bővebb információk és árak 2014 márciusában lesznek elérhetők.
 • Hogyan jutok el a pályára autóval?
  A versenypálya Budapest belvárosától 22 km-re fekszik, és az M3-as autópálya irányába kell menni. Ha van Super Gold matricája, akkor igénybe veheti a VIP utat, ami az M3-as leálló sávjánál található, ha nincs, az M3-on tud végig haladni egészen a pályáig. Ezúton szeretnénk tájékoztatni , hogy az autópályára autópálya matricát kell vásárolnia.
 • Hol tudok parkolni illetve milyen költségekkel jár?
  Minden jeggyel ingyenes a parkolás a Hungaroring egész területén. A parkolási lehetőségek a térképen (P Free ) jelöléssel találhatók meg.
 • Hogyan jutok el tömegközlekedési eszközzel a Hungaroring területére?
  Az Árpád híd pesti oldalától ingyenes buszjáratok indulnak a Hungaroring területére illetve vissza. A Hungaroring és a BKV azon látogatóknak, akik érvényes jeggyel rendelkeznek, ingyenesen biztosítja ezt a szolgáltatást.
  Indulási időpontok:
  (Péntek)
  Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 30 percenként.
  A mogyoródi templomtérről:16.00 és 19.00 óra között 30 percenként.
  (Szombat)
  Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 15 percenként.
  A mogyoródi templomtérről: 16.00 és 19.00 között 15 percenként.
  (Vasárnap)
  Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 15 percenként.
  A mogyoródi templomtérről: 15.30 és 17.00 között 15 percenként.
  HÉV-vel: A Gödöllői HÉV az Örs vezér térről 4.30-tól félóránként közlekedik és megáll a Hungaroringnél. A pontos menetrendet és árakat a következő oldalról töltheti le: www.bkv.hu.
 • Tudnak ajánlani taxi társaságot?
  Igen, vannak együttműködő partnereink, akik fix árért dolgoznak minden évben. A taxik a város bármely pontjából az 1-es kapuig viszi az utasokat és verseny után, ugyaninnen indulnak vissza a belvárosba. Bővebb információk és árak 2014 márciusában lesznek elérhetők.
 • Van lehetőség helikopteres utazásra?
  Igen, természetesen. További információért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal vagy látogasson el Transzfer ajálatainkat tartalmazó aloldalunkra.
 • Hotelfoglalásban tudnak segíteni?
  Igen, természetesen. További információért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal vagy tekintse meg Hotel ajánlatainkat.
jegyek a Forma 1-re

Jegyek / BérletekForma 1 Magyar Nagydíj2017. július 28-30.

db
0.- €
Kérjük vegye figyelembe, hogy a már megrendelt, kifizetett jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni, semmilyen esetben.
KészpénzHelp
ÁtutalásHelp
HázhozszállításHelp
Készpénzes vásárlás esetén jegyeket a New and Hit kft. irodájában ( 1114, Budapest, Bukarest u. 8-10. szám alatt) vásárolhatja meg. Kérjük, keresse a 2. lépcsőházat és a 14-es kapucsengőt. Szeretnénk tájékoztatni, hogy bankkártyás fizetést illetve üdülési csekket nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben teheti, kéjük euróval fizessen nálunk. Megértését előre is köszönjük.
Jegyrendeléskor, kérjük, válassza az átutalásos opciót. Amennyiben a rendelése sikeresen beérkezik rendszerünkbe, Ön kapni fog egy számlát PDF formátumban. Kérjük, hogy a számlán feltüntetett teljes összeget euróban legyen kedves átutalni. Minden banki költség a megrendelőt terheli. Általában 10 nap fizetési határidőt tüntetünk fel a kiállított számlán. Amint beérkezik hozzánk az összeg, felvesszük Önnel a kapcsolatot, a jegyek átvétele, kiszállítása miatt. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csak a kifizetett jegyeket áll módunkban kiszállítatni.
Amennyiben a Hungaroring jegyét Forintban szeretné fizetni, könnyen kiszámolhatja milyen költségen juthat hozzá. Ha friss banki valuta árfolyamokat keres, vagy épp az euro forint árfolyamok alakulása érdekli, akkor a legjobb választás a valuta kalkulátor Itt egy helyen megtalálja a magyarországon valutát forgalmazó bankok aktuális valuta árfolyamait rendezhető formában. Az árfolyam grafikonok segítségével nyomon követheti például az euró, amerikai dollár vagy a svájci frank árfolyamának alakulását is.
Mind külföldre, mind belföldre lehet kiszállítást rendelni. Bővebb információk és árak 2011 márciusában lesznek elérhetők.
jegyvásárlás a Forma 1 Magyar Nagydíjra
formula 1 tickets and passes - forma 1 jegyek

HOTLINEElérhetőségH-1114 Budapest, Bukarest u. 8-10.

+36 30 982 12 00 formula 1 hungarian GP
Csatlakozz hozzánk a facebook-on
CsapatokPilóták
PosDriverNat.TeamPnts
1Lewis HamiltonGBMercedes363
2Sebastian VettelDEFerrari317
3Valtteri BottasFIMercedes305
4Kimi RäikkönenFIFerrari205
5Daniel RicciardoAURed Bull Racing TAG Heuer200
6Max VerstappenNLRed Bull Racing TAG Heuer168
7Sergio PerezMXForce India Mercedes100
8Esteban OconFRForce India Mercedes87
9Carlos SainzESRenault54
10Nico HulkenbergDERenault43
11Felipe MassaBRWilliams Mercedes43
12Lance StrollCAWilliams Mercedes40
13Romain GrosjeanFRHaas Ferrari28
14Kevin MagnussenDENHaas Ferrari19
15Fernando AlonsoESMcLaren Honda17
16Stoffel VandoorneBEMcLaren Honda13
17Jolyon PalmerGBRenault8
18Pascal WehrleinDESauber Ferrari5
19Daniil KvyatRUToro Rosso5
20Marcus EricssonSESauber Ferrari0
21Pierre GaslyFRToro Rosso0
22Antonio GiovinazziITSauber Ferrari0
23Brendon HartleyNZToro Rosso0
PosTeamPnts
1Mercedes668
2Ferrari522
3Red Bull Racing TAG Heuer368
4Force India Mercedes187
5Williams Mercedes83
6Renault57
7Toro Rosso53
8Haas Ferrari47
9McLaren Honda30
10Sauber Ferrari5
more race result
Rendezvényszervezés