GY.I.K.

 • Mire jogosít fel az Állóhely jegy?
  Az állóhely jegy lehetővé teszi a pálya területére való belépést, de a tribünök használatát nem. Az állóhelyek a pálya körüli füves területen találhatók. A látogatók oda állhatnak, ülhetnek, ahova szeretnének, de sajnos a rálátásuk a pályára illetve a kivetítőre korlátozottabb. A pálya területére összecsukható széket nem szabad bevinni. Az állóhely jegyek nem nyújtanak védelmet rossz időjárás esetén.
 • Mi látható a tribünökről?
  Bővebb információért kérjük, tekintse meg a térképet, ahol az összes tribün elhelyezkedését megtalálja a Hungaroring területén.
 • A tribün jegyek tartalmaznak vendéglátást?
  Nem. Kérjük, bővebb információért és ajánlatokért tekintse meg Paddock Club aloldalunkat.
 • Mely napokat tartalmazza a Hétvégi jegy?
  A hétvégi jegy a verseny mindhárom napján feljogosítja Önt a pályára való belépésre, pénteken, szombaton illetve vasárnap. Ezen felül minden érvényes hétvégi jeggyel részt vehet csütörtökön a bokszutca látogatáson előre meghatározott időben (16.00-19.00).
 • Minden jegy feljogosít a bokszutca látogatásra?
  Jegyek között is vannak differenciák. Minden érvényes hétvégi jeggyel Ön részt vehet csütörtökön a bokszutca látogatáson előre meghatározott időben (16.00-19.00). A verseny ideje alatt azonban csak a Paddock Club vendégei látogathatják a bokszokat.
 • Van speciális jegy a kerekes székes látogatók részére?
  A Hungaroring területén a Gold 3 Tribün kerekesszékkel érkezőknek könnyen megközelíthető ill. a tirbün mögött parkolási lehetőség is könnyíti a mozgáskorlátozottak kényelmét.
 • Van kedvezmény a gyermekek részére?
  Minden gyermeknek kell jegy 0 éves kortól, de kisgyermekeknek nem javasoljuk a pályára való belépést az erős hanghatások végett. A gyermekjegy 14 éves korig érvényes (14. születésnap előtt).
 • A tribünjegyek mellett vannak-e olyan jegyek, melyek vendéglátást illetve egyéb speciális szolgáltatást tartalmaznak?
  Igen. Kérjük, bővebb információért tekintse meg Paddock Club ismertetőnket.
 • A jegyrendelést lehet törölni?
  Sajnos a már megrendelt, kifizetett jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni, semmilyen esetben.
 • Ha egy jegynél többet rendelek, egymás mellé szólhatnak a jegyek?
  Természetesen, ha egyszerre rendeli a jegyeket, biztosítani tudjuk, hogy egymás mellé szóljanak a jegyek, de amennyiben utólag rendel jegyeket, már nem garantáljuk, hogy tudunk egymás mellé jegyet biztosítani. Ezért javasoljuk, amennyiben felmerül a jegyrendelés igénye, egyszerre rendelje meg jegyeit, ezáltal biztosítani tudjuk, hogy egymás mellé szóljanak a jegyek.
 • Tudok rendelni csoport részére jegyeket és van rá lehetőség, hogy egy kupacba szóljanak ?
  Igen, természetesen, de kérjük, egyszerre rendelje meg a jegyeket, mivel ha ezt részletekben teszi meg, nem biztos, hogy biztosítani tudjuk a helyeket egy kupacban.
 • Az ülőhelyek számozottak? Tudok foglalni meghatározott helyre jegyet?
  Igen, számozottak az ülőhelyek. Bár előre és meghatározott helyre nem lehet jegyeket foglalni, kérjük jelezze speciális igényét (pl.: tavaly egy bizonyos szektorban ült és idén is szeretne ott ülni) és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy teljesítsük kérését.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Készpénzzel illetve átutalással tud fizetni. Készpénzes vásárlás esetén jegyeket a New and Hit kft. irodájában ( 1114, Budapest, Bukarest u. 8-10. szám alatt) vásárolhatja meg. Kérjük, keresse a 2. lépcsőházat és a 14-es kapucsengőt. Kérjük, mielőtt átvenné a jegyeket, előtte jelezze felénk az átvételi időpontot. Szeretnénk tájékoztatni, hogy bankkártyás fizetést illetve üdülési csekket nem áll módunkban elfogadni. Megértését előre is köszönjük.
 • Hogy működik az átutalásos fizetés?
  Jegyrendeléskor, kérjük, válassza az átutalásos opciót. Amennyiben a rendelése sikeresen beérkezik rendszerünkbe, Ön kapni fog egy számlát PDF formátumban. Kérjük, hogy a számlán feltüntetett teljes összeget Euroban legyen kedves átutalni. Minden banki költség a megrendelőt terheli. Általában 10 nap fizetési határidőt tüntetünk fel a kiállított számlán. Amint beérkezik hozzánk az összeg, felvesszük Önnel a kapcsolatot, a jegyek átvétele, kiszállítása miatt.
 • Tudok fizetni bankkártyával?
  Sajnos nem áll módunkban elfogadni bankkártyás fizetést. Megértését előre is köszönjük.
 • Nagyobb jegyrendelés esetén tudnak ajánlani valamiféle kedvezményt?
  A jegyek hivatalos árából sajnos nem áll módunkban kedvezményt adni.
 • Tudnak ajánlani kedvezményt utazási irodák illetve együttműködő partnerek részére?
  Igen. További információért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal vagy olvassa el Utazási irodáknak szóló aloldalunkat.
 • Van rá lehetőség, hogy kiszállítsák a jegyeket?
  Igen, mind külföldre, mind belföldre lehet kiszállítást rendelni. Bővebb információkért és árakért keressen bennünket.
 • Hogyan jutok el a pályára autóval?
  A versenypálya Budapest belvárosától 22 km-re fekszik, és az M3-as autópálya irányába kell menni. Ha van Super Gold matricája, akkor igénybe veheti a VIP utat, ami az M3-as leálló sávjánál található, ha nincs, az M3-on tud végig haladni egészen a pályáig. Ezúton szeretnénk tájékoztatni , hogy az autópályára autópálya matricát kell vásárolnia.
 • Hol tudok parkolni illetve milyen költségekkel jár?
  Minden jeggyel ingyenes a parkolás a Hungaroring egész területén. A parkolási lehetőségek a térképen (P Free ) jelöléssel találhatók meg.
 • Hogyan jutok el tömegközlekedési eszközzel a Hungaroring területére?
  Az Árpád híd pesti oldalától ingyenes buszjáratok indulnak a Hungaroring területére illetve vissza. A Hungaroring és a BKV azon látogatóknak, akik érvényes jeggyel rendelkeznek, ingyenesen biztosítja ezt a szolgáltatást.
  Indulási időpontok:
  (Péntek)
  Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 30 percenként.
  A mogyoródi templomtérről:16.00 és 19.00 óra között 30 percenként.
  (Szombat)
  Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 15 percenként.
  A mogyoródi templomtérről: 16.00 és 19.00 között 15 percenként.
  (Vasárnap)
  Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 15 percenként.
  A mogyoródi templomtérről: 15.30 és 17.00 között 15 percenként.
  HÉV-vel: A Gödöllői HÉV az Örs vezér térről 4.30-tól félóránként közlekedik és megáll a Hungaroringnél. A pontos menetrendet és árakat a következő oldalról töltheti le: www.bkv.hu.
 • Tudnak ajánlani taxi társaságot?
  Igen, vannak együttműködő partnereink, akik fix árért dolgoznak minden évben. A taxik a város bármely pontjából az 1-es kapuig viszi az utasokat és verseny után, ugyaninnen indulnak vissza a belvárosba. Bővebb információk és árak 2018 márciusában lesznek elérhetők.
 • Van lehetőség helikopteres utazásra?
  Igen, természetesen. További információért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal vagy látogasson el Transzfer ajálatainkat tartalmazó aloldalunkra.
jegyek a Forma 1-re

Jegyek / BérletekForma 1 Magyar Nagydíj2022. július 29-31.

db
0.- €
Kérjük vegye figyelembe, hogy a már megrendelt, kifizetett jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni, semmilyen esetben.
KészpénzHelp
ÁtutalásHelp
HázhozszállításHelp
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat
Készpénzes vásárlás esetén jegyeket a New and Hit kft. irodájában ( 1114, Budapest, Bukarest u. 8-10. szám alatt) vásárolhatja meg. Kérjük, keresse a 2. lépcsőházat és a 14-es kapucsengőt. Szeretnénk tájékoztatni, hogy bankkártyás fizetést illetve üdülési csekket nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben teheti, kéjük euróval fizessen nálunk. Megértését előre is köszönjük.
Jegyrendeléskor, kérjük, válassza az átutalásos opciót. Amennyiben a rendelése sikeresen beérkezik rendszerünkbe, Ön kapni fog egy számlát PDF formátumban. Kérjük, hogy a számlán feltüntetett teljes összeget euróban legyen kedves átutalni. Minden banki költség a megrendelőt terheli. Általában 10 nap fizetési határidőt tüntetünk fel a kiállított számlán. Amint beérkezik hozzánk az összeg, felvesszük Önnel a kapcsolatot, a jegyek átvétele, kiszállítása miatt. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csak a kifizetett jegyeket áll módunkban kiszállítatni.
Amennyiben a Hungaroring jegyét Forintban szeretné fizetni, könnyen kiszámolhatja milyen költségen juthat hozzá. Ha friss banki valuta árfolyamokat keres, vagy épp az euro forint árfolyamok alakulása érdekli, akkor a legjobb választás a valuta kalkulátor Itt egy helyen megtalálja a magyarországon valutát forgalmazó bankok aktuális valuta árfolyamait rendezhető formában. Az árfolyam grafikonok segítségével nyomon követheti például az euró, amerikai dollár vagy a svájci frank árfolyamának alakulását is.
Mind külföldre, mind belföldre lehet kiszállítást rendelni. Bővebb információk és árak 2011 márciusában lesznek elérhetők.
jegyvásárlás a Forma 1 Magyar Nagydíjra
formula 1 tickets and passes - forma 1 jegyek

HOTLINEElérhetőségH-1114 Budapest, Bukarest u. 8-10.

+36 30 982 12 00 formula 1 hungarian GP
Csatlakozz hozzánk a facebook-on
CsapatokPilóták
PosDriverNat.TeamPnts
1Max VerstappenNLRed Bull Racing RBPT454
2Charles LeclercMONFerrari308
3Sergio PerezMXRed Bull Racing RBPT305
4George RussellGBMercedes275
5Carlos SainzESFerrari246
6Lewis HamiltonGBMercedes240
7Lando NorrisGBMcLaren Mercedes122
8Esteban OconFRAlpine Renault92
9Fernando AlonsoESAlpine Renault81
10Valtteri BottasFIAlfa Romeo Ferrari49
11Daniel RicciardoAUMcLaren Mercedes37
12Sebastian VettelDEAston Martin Aramco Mercedes37
13Kevin MagnussenDENHaas Ferrari25
14Pierre GaslyFRAlphaTauri RBPT23
15Lance StrollCAAston Martin Aramco Mercedes18
16Mick SchumacherDEHaas Ferrari12
17Yuki TsunodaJPAlphaTauri RBPT12
18Zhou GuanyuCNAlfa Romeo Ferrari6
19Alexander AlbonTHWilliams Mercedes4
20Nicholas LatifiCAWilliams Mercedes2
21Nyck De VriesNLWilliams Mercedes2
22Nico HulkenbergDEAston Martin Aramco Mercedes0
PosTeamPnts
1Red Bull Racing RBPT759
2Ferrari554
3Mercedes515
4Alpine Renault173
5McLaren Mercedes159
6Alfa Romeo Ferrari55
7Aston Martin Aramco Mercedes55
8Haas Ferrari37
9AlphaTauri RBPT35
10Williams Mercedes8
more race result
A Newhit.hu oldal sütiket használ az oldal működéséhez. Elolvasta és elfogadja az adatvédelmi és cookie irányelveinket?